Aktive vurderinger

Dette kan jeg tilbyde:

AFHOLDE KURSER i metoden Aktive vurderinger og didaktik.
Tredageskurset er det mest grundige for alle, der arbejder med sundhedsfremme, forebyggelse og undervisning inden for mange forskellige emner og målgrupper.

På kurset...

Grupper, som arbejder med særlige emner, kan få skræddersyede kurser - evt. af lidt kortere varighed.

Der tilbydes en opfølgningsdag ca. et halvt år efter kurset.

ARBEJDE MED FORSKELLIGE PROJEKTER gerne sammen med andre. Jeg har stor viden og erfaring fra mange emner og arbejder målbevidst, konkret og effektivt.

VÆRE COACH ELLER INSPIRATOR i grupper, f.eks. på din arbejdsplads. En positiv aktivitet som inspirerer jer til at finde og synliggøre ressourcer, mulige løsninger på eventuelle konflikter og fælles mål. Aktive vurderinger respekterer det enkelte menneske, dets ressourcer og kompetencer. En neutral coach/inspirator kan være den gode løsning, som giver indsigt til at komme videre, få større trivsel og gladere medarbejdere.

HOLDE FOREDRAG er et energifyldt, engagerende og bevidstgørende indslag af længere eller kortere varighed. Emne og indhold målrettes helt efter gruppens behov og målsætning.

VÆRE GÆSTELÆRER i skoleklasser eller andre grupper. Emne og indhold målrettes efter klassens/gruppens behov.

Praktisk

Oftest foregår kurser, foredrag og undervisning hos kunden. Jeg kommer til jeres lokaler eller til et sted som, I har valgt.
Er der andre ønsker, kan vi tale om det.

Venligst kontakt mig, hvis I ønsker yderligere information om f.eks.

  • Fordele ved Aktive vurderinger og evalueringer
  • Kurserne og priser

Send e-mail tll: karin@aktivevurderinger.dk